Wie zijn wij

Shantykoor Vlaardingen is een groep van enthousiaste zangers die al zingend alle facetten van het zeemansleven vertolkt. Een muziekgroep van vijf muzikanten verzorgt de instrumentale begeleiding.

Shantykoor Vlaardingen kan putten uit een uitgebreid repertoire van Nederlandse, Engelse, Ierse en Duitse zeemansliedjes en zelfs het Italiaanse “O Marenariello”. De mooiste liedjes staan op de CD’s “Water en Wind” (2009) en “Schelvispekel en Haringen” (2013). Elk jaar worden nieuwe nummers ingestudeerd die verhalen over water en wind, havens en schepen, heimwee en verlangen, kortom over het zeemansleven. Zo blijft het repertoire aantrekkelijk voor het koor en voor het publiek. Mede daarom is Shantykoor Vlaardingen een graag geziene gast op Shantyfestivals in het land. En niet zonder resultaat, want onze festivaloptredens werden menig keer beloond met een jury- of publieksprijs.

Interesse om Shantykoor Vlaardingen te boeken voor uw party? Zie Contact en boekingen. Heb je zin om mee te doen? Er is plaats voor nieuwe zangers. Een mailtje naar de secretaris is voldoende. Zie Contact en boekingen.

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.