Corona-optreden

zaterdag 9 mei, een prachtige zonovergoten dag voor een gezellig optreden bij Nooteboom Tours.

Het was een prachtige zon overgoten dag. Een dag om nooit te vergeten in dit rare 2020, waar Corona een zwarte stempel drukt op ons dagelijks leven. Repetitieavonden en optredens zijn afgelast en de gesmeerde shantykeeltjes beginnen lelijk op te drogen. Om verdere schade aan deze keeltjes te voorkomen moest er iets gebeuren. met een aantal creatieve koorleden en een creatief bestuur, is er besloten om bij het bedrijf van ons koorlid, Henk Nooteboom, aan de zomerdijk te Maassluis, waar ook een mogelijkheid is om de auto te wassen, een optreden te verzorgen. Het werd een optreden waarbij alle corona maatregelen nauwlettend werden opgevolgd, en er telkens drie koorleden met een tussen ruimte van anderhalve meter de meest prachtige shantynummers ten gehore brachten. Er was heel wat animo bij de mensen om de auto te wassen, daarbij kon iedereen genieten van de muziek. Ook was dit mooie idee van de creatieve koorleden vast gelegd in het Algemeen dagblad. Shantykoor Vlaardingen wil het hier uiteraard niet bij laten en zij hebben de wens om bij verschillende bejaarden tehuizen, bijvoorbeeld in de tuin o.i.d  de mensen wat op te vrolijken met gezellige shantynummers. Er zijn een aantal koorleden bezig om een en ander te regelen. Uiteraard houden wij u via deze website op de hoogte van wat er nog gaat komen.

ik spreek de wens uit dat een ieder van u gezond blift en wij elkaar weer snel mogen ontmoeten bij repetitieavonden en optredens.

Auke Veldhoen.

 

Shantykoor Vlaardingen 09 - 05 - 2020
Corona – optreden
Wat hebben we verzonnen, wat hebben we gedaan, wat ben ik trots om bij dit prachtige koor te mogen horen, klaar staan voor elkaar en anderen, er zijn wanneer dat nodig is en dan ook nog de hele dag de veiligheid in acht nemen met een lachend gezicht, blij elkaar weer te zien.
Corona, je hoort het over de hele wereld en dan denken wij toch ook even aan elkaar en aan die mensen die economisch getroffen worden en de mensen die achter de ramen moeten verblijven, verstoten van je geliefde, familie, vrienden die je nu zo hard nodig heb.
Dat is waarom ik zo trots ben omdat ik ervaren heb dat wij met z’n allen klaar staan om aan een idee van andere koorleden mee te helpen en het te vervolmaken.
We hebben een kick-off bij Henk Nooteboom gehouden om daar te kijken hoe het draait met zo’n mooi scherm, hoe het opgesteld moet worden en welke songs er wel of niet gedraaid moeten worden, ik geloof dat het gelukt is en ook dank zei het Fonds Schiedam Vlaardingen tot een succes kunnen maken en vele mensen kunnen plezieren, buiten ons eigen plezier wat ik elke keer opnieuw ervaar.
Lieve Shanty vrienden en vriendinnen ik groet jullie allen met een muzikaal ahoy en blijf gezond, jullie horen op tijd bij welk verzorgingshuis we starten.
Wim van der Wulp
Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.