Eindejaarsactie

  Na een bewogen Shanty jaar waarin we alleen in januari en februari samen konden zingen zag ik...

 

de spirit en enthousiasme van de leden en bestuur van Shantykoor Vlaardingen.  We bedachten de coronaoptredens met banners waarop de leden stonden afgebeeld, een geluidsman met onze CD. Enkele zangers en muzikanten. Een minimale bezetting en we konden optreden in de tuinen en parkeerplaatsen van de verzorgingshuizen in onze omgeving.
Dit werd zeer gewaardeerd door de bewoners en wij genoten.

Toen werd het herfst en konden we niet meer optreden, wat nu.
We bedachten iets nieuws, voor de bewoners in de verzorgingshuizen.
We bekeken opnames van liedjes die wij tijdens optredens van de laatste jaren zongen en zetten deze op een USB stick en DVD.


Verder een mooie brief met de leden van ons koor erop en de beste wensen voor een mooie kerst, hoe beperkt dan ook en een hoopvol nieuwjaar. Dit aangevuld met een mooie CD van ons met prachtige Shanty liedjes. Alles samengevoegd met instructie voor de welzijn en animatie medewerkers van de verzorgingshuizen.

Zo is het mogelijk dat zij in de komende feestdagen en de dagen daarna op, de verschillende afdelingen kunnen genieten van het mooie Shantylied.

Vandaag reikten wij de eerste enveloppe met inhoud uit aan Peter van der Wal van Drieënhuizen.

Voor de leden van ons koor hadden we een heerlijk doosje wijn om op het nieuwe jaar te proosten waarvan we de overtuiging hebben dat we in 2021 weer samen kunnen zingen. Wanneer? Wie het weet mag het zeggen.   
 


Leden van ons koor bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben en volgend jaar gaan we er weer gewoon tegenaan. Ook onze volgers bedankt en volgend jaar kunnen jullie weer op ons rekenen.

Wim Poot
 Voorzitter....
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.