Doorn

Een spetterend optreden in Hydepark te  Doorn met aan het eind een onverwacht slot met een gigantisch koor. Dinsdagavond 7 mei 2019, de avond dat Liverpool Barcelona verpletterde versloeg toog Shantykoor Vlaardingen naar het Hydepark in Doorn. Wij waren te gast bij de ouderen met zorg uit Schiedam en Vlaardingen die een week in het vakantiehuis met complete verzorging van een vakantie vierden.

Het was een gezellige avond met een drietal optredens waar de ouderen en hun verzorgers genoten van onze shanties en zeemansliederen. In het derde blok zongen de verzorgers mee in ons koor tot groot vermaak van de gasten van Hydepark.

Als Shantykoor Vlaardingen genoten wij ervan dat we niet alleen de hulpbehoevende ouderen maar ook hun begeleiders een fantastische avond bezorgden. Tevreden stapten we weer in de bus van Nooteboom tours waarbij Henk ons weer veilig thuisbracht.

Heb je zin om mee te zingen? Kom dan op dinsdagavond naar Drieënhuizen in Vlaardingen en oefen onze mooie shanties gezellig met ons mee.

 
Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.