Captains ...

Captains dinner?? Optreden bij het captains dinner op onze oefenlocatie, zondag 24 maart jl. in Drieën-Huysen, wat betekent dat.

Dit vroegen onze nieuwe leden zich af, zij hadden dit nog nooit meegemaakt, als ook ondergetekende. Het was de moeite waard. De verzorgers en de keuken van Drieën-Huysen, onder  aanvoering van ons ex zanglid Peter zorgden voor de bewoners een heerlijke maaltijd die er feestelijk uitzag ook de bediening was feestelijk zeewaardig gekleed . 

En Shantykoor Vlaardingen? Zij omlijsten het geheel met prachtige zeemanslieden over zeeën, havens, kroegen en natuurlijk mooie liederen over Rotterdam, Vlaardingen en de loggers die uitvoeren voor de haringvangst.

In de muziekgroep hadden we te maken met ziekte waardoor we elementaire instrumenten misten. Gelukkig waren onze zieken herstelt en zorgden zij voor een prachtig muzikaal geheel waar het koor zich aan optrok en dat was te horen ook. In de pauze werden we verwend met heerlijke broodjes zodat de inwendige mens niets tekort kwam.

Het was een feestelijke middag waarbij niemand iets tekortkwam en waarbij we allen met een goed gevoel vertrokken en de bewoners met een gevulde maag en muzikaal gevoel huiswaarts keerden.

Mannen, heb je dit gezien, gehoord of gelezen. Wij kunnen jullie nog gebruiken in ons koor en speel je op een muziekinstrument ben je ook van harte welkom. Ook dames zijn welkom in onze muziekgroep, Kom op een dinsdagavond eens langs in Drieën-Huysen en zing, speel met ons mee.

Wim Poot

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.