In Memoriam

 

Vaarwel …

Ons koorlid Joop Struijs is op 8 december 2019 overleden. Een medische behandeling in het ziekenhuis was geslaagd. Bij thuiskomst deden er zich helaas toch complicaties voor en is hij onverwacht van ons heengegaan. Joop was een trouw lid van ons koor, een man van het eerste uur maar, vanwege gezondheidsklachten was hij de laatste twee jaar niet vaak meer bij ons. Ondanks zijn gezondheidsklachten besloot Joop om toch lid te blijven van ons Shantykoor.

Als mens herinneren wij hem als integer, bescheiden, warm en geïnteresseerd in zijn mede koorleden. Hij genoot van het shantylied en de vele optredens in binnen- en buitenland. Ons uitje naar Cervia in Italië, waar de gemeente Vlaardingen werd uitgeroepen als groenste stad van Europa, was zijn vuurdoop en voor het eerst in zijn leven stapte hij in een vliegtuig. Joop heeft zowel op de heen- als terugreis voor het raampje gezeten en genoot met volle teugen. Wij zullen hem missen. Joop is 86 jaar oud geworden. De uitvaart heeft inmiddels plaats gevonden. Wij wensen de familie veel sterkte toe voor de komende tijd.

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.