In Memoriam

Fred Torn

Zoals tijdens de ALV gemeld door onze voorzitter Wim Poot, is helaas onze Maat Fred Torn aan de gevolgen van zijn ziekte (kanker) overleden.

Fred was door toedoen van zijn echtgenote Bep de Waard bij ons koor gekomen. Op deze manier genoten zij van de mooie Shanty’s en waren ze toch bij elkaar. Helaas is Fred, eigenlijk vrij kort na het overlijden van Bep ook aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte overleden. Bij het door ons georganiseerde optreden in de tuin van Drieën Huysen hebben wij toen een muzikale ode gebracht aan Aad, die toen herstellende was, en Fred die nog vol onder behandeling was. 

Kort voor Fred zijn overlijden hebben Arthur en Ik hem nog persoonlijk gesproken en vertelde hij mij dat hij uitbehandeld was en bij zijn familie verbleef. Hij overwoog toen om naar het hospice te gaan en is daar na later bleek, gestorven!

Telkens weer is het een gemis van ons allen dat er een Maat is overleden.

Van de week is er contact geweest met zijn zoon en zullen er 2 afgevaardigden van het bestuur aanwezig zijn bij de plechtigheid en een derde kan online meekijken.

Arthur heeft inmiddels aangegeven dat hij het online gaat volgen.

Wij sturen 2 liedjes digitale naar zijn zoon die gedurende de plechtigheid gedraaid worden. De keuze is gevallen op De Verzonken stad en Nou Tabé dan...

 

Wij zullen Fred, onze Maat,  missen en wensen zijn familie en vrienden veel sterkte!

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.